Новото Kangoo Z.E.

ПРЕДСТАВЯНЕ

Различен дизайн

Различен дизайн

Каgoo Z.E. изпъква с фарове с черна маска, хромирано лого със син оттенък и задни светлини със сини краища. Всички тези елементи отличават Каngoo Z.E. oт версиите с двигатели с вътрешно горене и подчертават вашия ангажимент за опазване на околната среда.

Новата Идентичност

Новата Идентичност

Още на пръв поглед, уголеменото лого на Kangoo Z.E., показва новата идентичност на Renault- създаването на мобилност, която е отговорна към околната среда и предлага несравними нива на безопасност и качество.

Зареждане

Зареждане

Идеално интегриран, конекторът за включване на серийния заряден кабел към автомобила е разположен под предното лого Renault. Включете вашето Kangoo Z.E. към зарядната станция във вашия дом или офис и то ще бъде напълно заредено за период от 6 до 9 часа.

Отличителен дизайн

Отличителен дизайн

Сините краища на задните стопове подчертават специфичните характеристики на новото Kangoo Z.E. и разкриват принадлежността му към света на електрическите автомобили.

Ново арматурно табло

Ново арматурно табло

За да се оптимизира пробега на автомобила, арматурното табло е променено, за да бъде вграден нов MMI (Man Machine Interface), който показва нивото на заряд на батерията и оставащия пробег на автомобила (в километри).

Електрическа идентичност

Електрическа идентичност

Специфичното за електрическите автомобили Renault, арматурно табло, включва индикатор на батерията за захранване на вашия електромобил.

Един отговор на всички нужди

Един отговор на всички нужди

Kangoo Z.E се предлага с много допълнителни опции, за да удоволетвори всички нужди на професионалистите, като например сгъваема пътническа седалка, която увеличава вместимостта с 0.5 м3, както и жирафон за вертикално пренасяне на дълги товари.

Запазена товароносимост

Запазена товароносимост

Благодарение на гениалното решение батерията да бъде разположена под пода на автомобила, Новото Kangoo Z.E. запазва същите функционални характеристики като при стандартното Kangoo Express: същият товарен обем от 3 м³ до 3,5 м³, същата товароносимост 650 кг и същото ниво на комфорт.

Модули за товар

Модули за товар

Като допълнително оборудване можете да добавите като опция преградна мрежа между товарното и пътническото помещение (изисква се сгъваема предна пътническа седалка).

Renault R-Link

Renault R-Link

Новото Renault Kangoo Z.E. разполага и с R-link, най-новата мултимедийна система на Renault, която предлага 7-инчов сензорен дисплей с мултимедия, навигационна система TomTom®, Bluetooth® свързаност, позволяваща аудиострийминг и безжична телефония.

Нова аудиосистема

Нова аудиосистема

Аудио оборудването се отличава с USB порт, Bluetooth® за свободни ръце, телефония и аудио стрийминг. Микрофонът е препозициониран и обработката на сигнала се оптимизира, чрез което се осигурявазначително подобрение в качеството на речта.

Доказана надежност

Доказана надежност

Сглобено и произведено в Мобеж, Франция, Новото Kangoo Z.E. черпи ползите от доказания професионализъм на създателите на стандартната версия на Kangoo Express.

Eco Mode

Eco Mode

Renault Kangoo Z.E. разполага и с "Eco Mode" режим, който спестява 10% от живота на батерията, като намалява мощността на двигателя. Този режим е изключително полезен, докато сте в града или в края на работния ден, когато не превозвате товар. За по-добра ергономичност, бутонът "Eco Mode" е преместен върху средната конзола,между предните седалки.

Предварителна подготовка

Предварителна подготовка

Това е система, която ви позволява да затоплите или охладите купето в автомобила си, щом включите колата да се зарежда. По този начин разполагате с комфортна, интериорна температура, за да започнете деня си пълноценно, като същевременно пестите батерията на своя електрически автомобил.

Свързаност

Свързаност

Идеално интегриран, конекторът за включване на серийния заряден кабел към автомобила е разположен под предното лого Renault. Включете вашето Kangoo Z.E. към зарядната станция във вашия дом или офис и то ще бъде напълно заредено за период от 6 до 9 часа.

Пробег до 170 км

Пробег до 170 км

Пробегът, без презареждане на Kangoo Z.E., варира до 170 км. Действителната автономност на автомобила може значително да варира в зависимост от условията на експлоатация- тип пътуване, скорост, използване на отопление или климатик и стила на шофиране.

Изживейте електрическото шофиране

Изживейте електрическото шофиране

100% електрическа, задвижващата се система предлага плавно ускорение и удоволствие от шофирането.

Нулев шум, нулеви вредни емисии

Нулев шум, нулеви вредни емисии

Използвайки напълно безшумен електрически двигател с 0 гр/км СО2 емисии, вие допринасяте за опазването на околната среда. Новото Kangoo Z.E. изразява вашия ангажимент и отговорно отношение към природата!

Z.E. Voice

Z.E. Voice

Z.E. Voice е система за генериране на звук, чиято цел е да предупреди пешеходците за наближаващия автомобил, който иначе би бил абсолютно безшумен. Тя се активира автоматично при скорост от 1 до 30 км/ч, като Kangoo Z.E. остава безшумно, когато е спряло на място. Тази функция е изключтително удобна за спокойно шофиране в грдски условия.

Дизайн

100% Практичност

100% Електрическо

Дизайн

Дизайн

Електрически задвижваното Kangoo Maxi Z.E. е разпознаваемо от пръв поглед благодарение на хромираните Z.E. емблеми отзад и отстрани, както и по липсата на ауспух. Логото Renault е в син оттенък.

100% Практичност

100% Практичност

Произведено в същия завод във Франция като своя аналог Kangoo Express, Новото Kangoo Z.E. е също толкова практично, надежно и функционално. С възможност за модулиране на вътрешното пространство, то предлага товарен обем до 4,6 м3 и товароносимост от 650 кг. Предлага се в 3 варианта: Kangoo Z.E. 2 места, Каngoo Maxi Kangoo Z.E. удължена версия с 2 места и пътническа конфигурация Kangoo Maxi Z.Е. с 5 места. Новото Renault Kangoo Z.E. разполага и с новата R-LINK мултимедийна система, предлагаща се в опция, оборудвана с голям 7 "(18 см) ТFT дисплей, навигация TomTom ® и с висококачествена аудио система, позволяваща USB свързаност, Bluetоoth® аудио стрийминг и безжична телефония....

100% Електрическо

100% Електрическо

Стартирало през 2011 г., Новото Kangoo Z.E. е пионер на пазара за електрически ванове. С обновения си дизайн, Новото Kangoo Z.E. запазва всички предимства на електрическата мобилност. Удоволствието от шофирането, разбира се, е на първо място. В Новото Kangoo Z.E., удоволствието е ново, различно и невероятно. Всеки ден може да усетите необичайното спокойствие. Това се дължи на 100% електрическия мотор, който предлага, мощност от 44kW (60 к.с.), въртящ момент 226 Nm и максимална скорост от 130 км/ч. Пробегът без дозареждане е 170 км (NEDC* смесен цикъл). Действителната автономност на автомобила може значително да варира от условията на експлоатация (тип пътуване, скорост, използване на отопление или климатик и стила на шофиране) Стандартно пълно зареждане на батерията на автомобила отнема от 6 до 9 часа. * По Новия европейски цикъл на шофиране