Новият Grand Scenic

Представяне

PrintSend
Алуминиеви джанти

Алуминиеви джанти

Новият Grand Scenic се предлага с обновен дизайн на алуминиевите джанти, който продчертава неговия характер и стил.

Обновена предна визия

Обновена предна визия

Новата идентичност на Grand Scenic изпъква чрез уголеменото предно лого, подчертано от елементи в черен гланц и хром. Всичко това придава по-динамичен и характерен стил.

Дневни светлини с LED технология

Дневни светлини с LED технология

Придават модерен почерк на външния дизайн.

Вътрешно пространство

Вътрешно пространство

Удобен, просторен и модуларен, новият Grand Scenic мисли за всички. Задните пътници могат да се насладят на още по-голямо пространство за краката, с разстояние за коленето от 235 мм. Всичко това позволява на 4ма възрастни с височина от 1,85 м да пътуват комфорно и удобно в автомобила.

Регулируема шофьорска седалка

Регулируема шофьорска седалка

С една от най-големите в сегмента възможности за регулиране на шофьорската седалка (70 мм във височина и 240 мм в дължина), Grand Scenic предоставя истинско удобство за всяки един водач, независимо от неговата височина.

Тапицерия с покритие Teflon®>

Тапицерия с покритие Teflon®>

Renault е първият автомобилен конструктор, който предлага текстилни тапицерии, обработени с Teflon® Automotive High Protection. Тази иновативна тапицерия, разработено в партньорство с DuPont, не попива течности и улеснява почистването. Обработката с Teflon® защитава всяко текстилно влакно, без да променя вида му, негото усещане при допир и комфорт, като така запазва новия външен вид на тапицерията.

Отделения за вещи с ТОП обем

Отделения за вещи с ТОП обем

Пътници имат на свое разположение удобни и практични отделения за багаж (до 86 литра), в които удоно можете да поставите всички ваши вещи - списания, инструменти, играчки....

Обем на багажното отделение

Обем на багажното отделение

Новият Grand Scеnic предлага товарно пространство до 785 дм3 (до 2 063 дм3 с премахнат заден ред седалки). Можете да сгъвате и разгъвате задните седалки, модулирайки пространството спрямо вашите нужди и желания

Странични елeктрически огледала

Странични елeктрически огледала

Страничните електрически огледала с подгряване са изключително практични и осигуряват отлична видимост и ориентация на шофьора във всяка една пътна обстановка.

Качествена тапицерия

Качествена тапицерия

Висок клас тапицерия осигуряваща удобство и комфорт.

Интериор

Интериор

Качественият интериор, подчертан от добавените хромирани елементи, вдъхва усещане за високо качество и изискан стил.

EDC трансмисия

EDC трансмисия

ЕDC - 6-ст степенна автоматична скоростна кутия с 2 съединителя предоставя отлична динамика и реактивност, съчетавайки ги с нисък разход на гориво. Тя предоставя комфортна на автоматичните трансмисии, предоставяйки икономичността на механичните кутии.

Двигател Energy dCi 130

Двигател Energy dCi 130

Новият Grand Scеnic е оборудван с иновативния дизелов Energy dCi 130 двигател, предлагащ отлична динамика и комфорт , съчетани с рекордно ниските за този клас разход на гориво и СО2 емисии.

Двигател Energy TCe 130

Двигател Energy TCe 130

Новият Grand Scеnic е екипиран с изцяло новия високотехнологичен бензинов Energy TCe 130 двигател, предлагащ отлична динамика и нисък разход на гориво.

Eco²

Eco²

С логото Eco², Renault демонстрира своя ангажимент върху всеки един етап от живота на продукта.

Шаси

Шаси

С преднa и заднa следa с еднакви размери, Новият Grand Scenic предлага несравним баланс и стабилност на управление. Шофирането се превръща в истинско удоволствие.

Сигурност

Сигурност

Антиблокираща система на спирачките (ABS), система за подпомагане при екстремно спиране (AFU), система за динамичен контрол на траекторията (ESP ®), система за контрол на сцеплението (ASR) и система против недозавиване (CSV). Шофирайте безопасно!

Stop & Start система

Stop & Start система

Системата Stop & Start намалява значително шумът и разхода на гориво на автомобила. Градското шофиране се превръща в истинско удоволствие. При спирането на автомобила, двигателят изгасва автоматично и се рестартира сам при натискане на съединителя.

Система за подпомагане потеглянето по наклон

Система за подпомагане потеглянето по наклон

Scenic e оборудван със система за подпомагане потеглянето по наклон, която предоставя допълнително удобство и улеснение, спестявайки използването на ръчната спирачка с подобна цел.

Екологично шофиране

Екологично шофиране

TFT диспеят предоставя възможност за 3 варианта на визуализация на вашите моментен и среден разход. Това ще ви улесни да поддържате най-добри показатели на тези критерии, като по този начин постигнете възможно най-нисък разход и да се насладите на едно екологично шофиране. Благодарение на цветната индикация на системата за препоръчителен момент на смяна на предавката, вие ще бъдете максимално улеснени при смяна на скоростите за да може да изберете най-ефективния режим на шофиране. Всичко това ще превърне шофирането на Grand Scenic в истинско удоволствие, при това максимално екологично.

Електронен двузонов климатик

Електронен двузонов климатик

Електронният двузонов климатик дава възможност за персонализирана настройка на температурата, като позволява на всеки от пътуващите отпред да избере оптималните за него градуси. Трите режима Auto, Fast или Soft се адаптират към нуждите на всеки и предлагат балансирано управление на температурата.

Карта Renault "Свободни ръце"

Карта Renault "Свободни ръце"

Просто носете картата в себе си и автомобилът ще следва вашите движения. Отключването и стартирането на двигателя стават естествено, без да трябва да вадите и поставяте картата. При отдалечаване от автомобила, вратите се заключват автоматично без намеса от ваша страна.

R-PLUG&RADIO +

R-PLUG&RADIO +

Новата аудио система предлага повече решения за свързване на вашите мобилни устройства. Интегрираната Bluetooth® функция позволява аудио стрийминг и безжична телефония с опция за разпознаване на глас. Чрез системата Plug & Music можете да свържете плейъра си през USB порт или AUX и да го управлявате от волана.

TFT екран

TFT екран

Зад волана на Scеnic, разполагате с истински компютърен екран! Цветен, по-богат и по-ясен от класическия LCD, той ви показва автоматично необходимата информация в точния момент. Дори можете да избирате, изгледа и цветовете на арматурното табло според вашите предпочитания.

ДИЗАЙН

ДИНАМИКА

ТЕХНОЛОГИИ

ДИЗАЙН

ДИЗАЙН

С Новият Grand Scenic споделяте много общи неща. Имате чувство за стил? Той пък има усет към детайла. Напълно обновената визия на предната броня, подчертана с хром и черен лак затвърждава усещането за динамика и стил. В дизайна се залага повече от всякога на постигането на визуални ефекти. Новите дневни светлини с LED технология разкриват уникална идентичност - модерна и съблазнителна.Профилът е още по-елегантен с хромирани странични лайсни и нова гама джанти с изключителен дизайн. Остава само да направите своя избор сред цветове като синьо мажорел или наситено червен, за да му придадете собствен характер. При Grand Scenic дизайнът се превръща в част от удоволствието от пътуването.

ДИНАМИКА

ДИНАМИКА

С ENERGY ИМАТЕ ДОСТЪП ДО ДВИГАТЕЛИ ОТ НОВА ЕПОХА Запознайте се с Energy, съвършено нова гама екологични и икономични двигатели, създадени от опита на Renault във Формула 1. Тези двигатели разполагат с нов за тази гама пакет технологии, като Stop&Start, даващ възможност за съчетаване на по-малко емисии на въглероден двуокис CO2 и по-нисък разход на гориво. По отношение на комфорта при шофиране, нищо не е оставено на случайността: подобрен е въртящия момент и скоростите са по-динамични. Благодарение на работните характеристики на двигателите Energy, отговорното отношение към природата е истинско удоволствие.GRAND SCЕNIC ENERGY dCi 130 S&S -Тъй като за вас е важно удоволствието от шофирането, но и бъдещето на тези, които возите, както и средата, в която ще растат децата ни, новите двигатели на Grand Scenic са още по-икономични и ефективни. Те перфектно се справят със значителното намаляване на емисиите на СО2 и овладяването на консумацията. Новите дизелови двигатели Energy dCi 130 S&S показват среден разход от 4,4 л / 100 км и емисии от 114 г / км, и същевременно запазват големия въртящ момент за ефективно потегляне и динамична смяна на предавките.

ТЕХНОЛОГИИ

ТЕХНОЛОГИИ

ИНТЕЛИГЕНТНИ ТЕХНОЛОГИИ - МЪЖЕТЕ НИКОГА НЯМА ДА СПРАТ ДА ГИ ЖЕЛАЯТ При Renault Grand Scenic, технологията отива още по-далеч и се превръща в синоним на удоволствие и спокойствие. Предвидено е всичко необходимо за улеснение на вашето шофиране. Нужен е само един поглед за да се обхванат всички необходими данни, представени по групи на цветения мултифункционален дисплей с TFT технология. За да се погрижат за вашата безопасност, Scenic и Grand Scenic са оборудвани с нови технологии, предлагани в стандарт или в опция.Grand Scenic е оборудван със система за подпомагане потеглянето по наклон, която предоставя допълнително удобство и улеснение, спестявайки използването на ръчната спирачка с подобна цел. Добавени са автоматични фарове и чистачки, круиз-контрол, ограничител на скоростта. С всички тези иновативни системи, шофирането на Grand Scenic е неподправено удоволствие.