Новата Laguna

Представяне

PrintSend
Bi-xenon фарове с адаптивни светлини в завой

Bi-xenon фарове с адаптивни светлини в завой

Предлагат силна светлина, близка до дневната за оптимизиране на видимостта и контрола върху автомобила. Технологията позволява по-добро осветяване на завоите и следва техните извивки за по-добра реакция и пълно владеене на превозното средство.

Алуминиеви джанти

Алуминиеви джанти

Новите алуминиеви джанити излъчват динамичен стил и силна идентичност.

Новата идентичност на Renault

Новата идентичност на Renault

С нов дизайн на предната решетка и нови дневни LED светлини, Laguna открито демонстрира своя огнен темперамент. Динамичните й линии излъчват сила и характер.

ASR

ASR

Системата за тракшън контрол, ASR улеснява потеглянето при всякакви условия с лошо сцепление.

ESP

ESP

Система за динамичен контрол на траекторията ESP, включва система за тракшън контрол ASR и функция за контрол при недозавиване CSV : контрол на стабилността на автомобила в завой, при избягване на препятствия или при пътна настилка с ниско сцепление.

Предни подглавници за предпазване от камшичен удар

Предни подглавници за предпазване от камшичен удар

Позволяват регулиране във височина и наклон за оптимална защита на водача и пътника до него.

Вi-xеnon с адаптивни завиващи светлини

Вi-xеnon с адаптивни завиващи светлини

Предлагат силна светлина, близка до дневната, като по този начин оптимизират видимостта и контрола върху автомобила.

Renault R-Link

Renault R-Link

Новата интегрирана мултимедийна система R-Link предла редица функции с лесен достъп чрез 7-инчовия сензорен дисплей: мултимедия, навигационна система TomTom®, Bluetooth® свързаност, позволяваща аудио стрийминг и безжична телефония.

ОБНОВЕН ДИЗАЙН

БЕЗОПАСНОСТ

ИНОВАТИВНИ ТЕХНОЛОГИИ

ОБНОВЕН ДИЗАЙН

ОБНОВЕН ДИЗАЙН

Laguna се променя. С обновен дизайн на предната решетка и нови дневни LED светлини, Laguna открито демонстрира своя огнен темперамент. Изразителните й линии придобиват все повече сила и характер. Предните фарове на Laguna Hatch и двойният хромиран ауспух са подписът на динамичния й стил.Оборудвана със стабилни алуминиеви джанти с модерен и динамичен дизайн, Laguna ви приканва да откриете нови усещания. От първия миг нейните мощни двигатели затвърждават това усещане! Комфорт, гъвкавост, пъргавина и изключителен контрол при всякакви обстоятелства: Laguna се слива с пътя, а вие се чувствате част от Laguna.

БЕЗОПАСНОСТ

БЕЗОПАСНОСТ

Повече отвсякога вие искате да обвържете идеята за доверие с вашия автомобил. Както всякога, с Laguna Renault предлага изключителна безопасност, която издържа и най-строгите тестове с пълен успех.Шаси с оптимизирани параметри и електронна система за динамичен контрол на траекторията за безпогрешна превенция: пълен комплект въздушни възглавници, свързани с подсилена структура за оптимална защита при удар, електронни системи за безопасност АBS, AFU, EBD, ESP, ASR, CSV: с Laguna вие сте в сигурни ръце!

ИНОВАТИВНИ ТЕХНОЛОГИИ

ИНОВАТИВНИ ТЕХНОЛОГИИ

На борда на Laguna технологията, удоволствието и комфорта са едно цяло. Отварянето на вратите и потеглянето се контролират с картата „свободни ръце”. Доближавате се до автомобила и вратите се отключват… излизате от него и те се заключват! Електронната паркинг спирачка се задейства и освобождава автоматично.Renault R-Link - новата интегрирана мултимедийна система, предлага редица иновативните и практични функции с лесен достъп чрез 7-инчовия сензорен дисплей: мултимедия, навигационна система TomTom®, Bluetooth® свързаност, позволяваща аудио стрийминг и безжична телефония. Насладете се на любимата си музика, свързвайки вашите устройства чрез Bluetooth чрез външния USB вход. Високото качество на звука е гарантирано от системата 3D Sound by Arkamys® и е предпоставка за едно невероятно и изпълнено с удоволствие пътуване.