Новият Master

Представяне

PrintSend

Нова решетка

Масичка за лаптоп и дребни предмети на гърба на средната седалка

Климатизирана жабка

Стойка за телефон и изход за 12V

За да не губите и минута време, когато сте на път, навигацията Carminat TomTom® предлага ясна и изчерпателна информация

Възможност за избор между голям брой версии. Новият Master може да отговори дори и на най-специфичните изисквания. Изберете подходящата модификация за вашия бизнес - с единична или двойна задна гума.

Версиите шаси кабина и двойна шаси кабина позволява разнообразни трансформации. Те могат да бъдат поръчани със заводска бордова надстройка с падащи страници.

Всички версии със задно задвижване са стандартно оборудвани с ESP. Системата за динамичен контрол е опция за предно задвижване. Допълнително за по-голяма сигурност към всяка версия може да бъдат поръчани фарове за завой.

Новият Master е оборудван с 2,3 dCi агрегат с мощност 100, 125 или 150 к.с., който отговаря на Евро 5 стандарта. Агрегатът е куплиран с 6-степенна механична предавателна кутия. С него можете да разчитате на нимимален разход на гориво и ниска експлоатационна поддръжка.

Дизайн

Интериор

Предно и задно задвижване

Дизайн

Дизайн

Надежден, ефективен и динамичен. Това е новият Master. Големите изразителни фарове и новата решетка подчертават характера му, а широката броня предпазва купето по най-добрия начин, като същевременно разкрива модерния и целесъобразен дизайн на автомобила.

Интериор

Интериор

Обширна, практична и удобна - кабината на Новия Master е специално пригодена за професионалните нужди на клиентите: оптимална видимост, ергономично управление, регулируема седалка и волан за адаптиране на позицията при шофиране към всяко телосложение, климатизация, подобрена акустика…

Предно и задно задвижване

Предно и задно задвижване

Надежден и ефективен Новият Master се адатира и към най-суровите условия. Вашият бизнес изисква транспортирането на тежки и обемисти товари? Не се притеснявайте.
Новият Master във версия със задно задвижване гарантира пътно поведение съобразено с изискванията на всяка професия. Към тази версия може да се прикрепи ремарке с до 3 тона товар.