RENAULT KADJAR

Представяне

PrintSend

RENAULT KADJAR, DARE TO LIVE!

​СИЛА НА ХАРАКТЕРА

RENAULT KADJAR, DARE TO LIVE!

RENAULT KADJAR, DARE TO LIVE!

Не просто автомобил, не просто кросоувър. Renault KADJAR е помощник, водач и верен спътник.

Отличителен и мощен, Renault KADJAR поставя нови норми за дизайн. Напълно удобен в градска среда или в търсене на прекрасни пейзажи, този кросоувър ще ви отведе на пътуване, за което никога не сте се осмелявали да мечтаете.

Renault KADJAR може да се похвали с усъвършенствана гъвкавост, превключвайки лесно между режими 4х2 и 4х4. Ще бъде до Вас във всеки аспект от живота Ви - от следващата ви бизнес среща до следващото ви голямо приключение.

​СИЛА НА ХАРАКТЕРА

​СИЛА НА ХАРАКТЕРА

Отличаващ се преден капак, поразителен силует, фино изваяна предна решетка: Renault KADJAR призовава за действие, за прогрес, за откриване.

Неговата твърда, вдъхновяваща конструкция допринася за красива динамика. Символ на силно присъствие е специалната система от фарове, оборудвана с Full LEDS диоди и Pure Vision технология за увеличаване на видимостта ден и нощ.

Вътре, никога не сте се чувствали толкова удобно. Качествени материали, удобни седалки, спортна позиция на шофиране и подобрена звукова система ще увеличат тръпката от всяко пътуване с Renault KADJAR.

Осмелете се да се чувствате свободни и да откриете своето собствено приключение.