Назад към списъка

Duster Extreme - специална лимитирана серия за 2022-ра

С ексклузивен стил и множество екстри

05.01.2022г.

До феновете на Dacia Duster и не само! В днешния пост имаме новина за всички вас, които откривате най-значимите моменти, удоволствия и места.

Още през февруари стартират поръчките на специалната лимитирана серия Duster Expreme с ексклузивен стил и множество нови функционалности.

лимитирана серия dacia duster extreme

разгледай сега новия дъстър

новият дъстър за 2022-ра година

Цените за Duster Extreme с двугоривен двигател ECO-G 100 започват от 36 320 лв. с ДДС.

Ако сте любопитни да разберете какви са основните новости при лимитирания модел, продължавайте да четете по-долу. :)

оранжеви детайли на предната решетка duster extreme

Базирана на ниво на оборудване Prestige, Duster Extreme се предлага с ексклузивен стил и широка гама от екстри. Екстериорът включва оранжеви детайли на предната решетка, капаците на страничните огледала, релсите на покрива и вратата на багажника, както и ексклузивни черни алуминиеви джанти.

duster extreme тествай първи

екстериор оранжеви детайли duster extreme

Интериорът може да се похвали с оранжеви шевове върху тапицерията, както и оранжеви детайли на вентилационните отвори, предния централен подлакътник, панелите на вратите и централната конзола.

стилен интериор на dacia duster extreme

интериор на duster extreme с оранжеви детайли

Лимитираната серия Duster Extreme се предлага с всички стандартни функции на ниво на оборудване Prestige (включително автоматичен климатик, аудио-навигационна система Media Nav Evolution с 8-инчов сензорен екран и висока централна конзола) и добавя карта „Свободни ръце“, два USB порта за пътниците отзад и MultiView камера.

Duster Extreme се предлага в шест екстериорни цвята, включително новияексклузивен сивUrban“.

Следете нашата фейсбук страница тук, за да разберете кога можете да резервирате ПЪРВИ Duster Extreme за тест-драйв в шоурума на Ауто Франс 3000.

Поздрави и до следващия блог пост,

Екипът на Ауто Франс 3000