Назад към списъка

Как да заменим стария си автомобил с нов и да получим бонус 250 л гориво?

Замени стария си автомобил с нов и вземи подарък 250 л. гориво + допълнителна отстъпка.

01.02.2022г.

Омръзнало ви е старият автомобил постоянно да прави някакви проблеми и да е на ремонт? Търсите нещо по-надеждно, на което да може да разчитате в града и на дълги разстояния? Ако желаете да го замените с нов или друг употребяван автомобил и поддържате безупречна документна история, сега можете да го направите в оказиона на Ауто Франс 3000.

вземи нов автомобил с отстъпка

Ето и няколко лесни и бързи стъпки, които ще са ви от полза 

  1. Свържете се с нас на телефон 02 40 82 222. Заявете своето желание за обратно изкупуване на вашия автомобил и си запазете час за безплатен оглед на стария ви автомобил
  2. Елате в деня на огледа за сервизен преглед и цялостна техническа проверка. Независимо от типа автомобил (бензин, дизел, ръчна или автоматична трансмисия), ние ще извършим минимум 100 контролни точки по екстериор, интериор, механичен оглед и диагностика.

Какво е необходимо да подготвите предварително?

*Ниво на оборудване на вашия автомобил
*Година на регистрация
*Шаси на автомобил – VIN
*Пробег
*Сервизна и гаранционна книжка

  1. Ние ще изготвим оценка на вашия употребяван автомобил, стойността му се приспада от цената на избрания нов автомобил и се формира сумата за доплащане от клиента.

Ако изберете употребяван автомобил от нашия оказион, каквато и да е марката, всеки сертифициран автомобил на Renault SELECTION идва с гаранция от мрежата на Renault. Автомобилите, които са част от програмата, са с дата на първа регистрация под 7 години и с доказуем пробег под 150 000 км.  Предоставен със сертификат, вашият Renault SELECTION автомобил ви предлага и някои предимства.

обратно изкупуване нов автомобил предимства

Какви са предимствата на обратното изкупуване?

  1. Сделката се осъществява изключително бързо и лесно
  2. Оценката е съобразена с пазара на употребявани автомобили в България
  3. Продажбата на вашия употребяван автомобил и покупката на нов става по едно и също време
  4. Получавате привлекателни лизингови условия за покупката ви
  5. Спестявате време за намиране на клиент
  6. Приемат се за обратно изкупуване автомобили от всички марки

новото renault captur с отстъпка

Искате да замените стария си автомобил с нов за някой от следните модели Renault - Clio, Captur, Arkana, Koleos, Megane, Zoe, Kangoo? Сега може да го вземете с подарък 250 л гориво плюс допълнителна отстъпка за конкретния модел. Разгледайте пълните условия тук.

Кампанията изтича на 14-ти февруари!

За допълнителна информация относно обратното изкупуване на автомобили, може да се свържете и с нашите колеги на телефон: 02 40 82 222.

Поздрави и до следващия блог пост. :) 

Екипът на Ауто Франс 3000