Назад към списъка

Новото Megane E-Tech Electric или защо си заслужава да посетите Автомобилен салон София?

С какво ще ви впечатли новото Renault Megane E-Tech Electric?

02.06.2022г.

Надали има някой, който да не е разбрал, че новото Renault Megane E-Tech Electric е първият модел, който въплъщава новата вълна на Renault и техния стратегически план за развитие. В него за първи път се представят нова платформа CMF-EV, посветена на електромобили, цели 26 усъвършенствани системи в помощ на водача, нов OpenR дисплей с площ от 774 см².

megane e-tech electric

Megane E-Tech Electric ще ви предложи и чисто нова мултимедийна система OpenR Link, която е разработена съвместно с екипа на Google. С нея можете да управлявате навигация, която актуализира информацията в реално време. Имате и google асистент, с който да се обадите на приятел или да му изпратите текстово съобщение, да получите указания, да зададете напомняния и дори да промените температурата в салона. Да не говорим, че имате и достъп до любимите си приложения като Spotify, Youtube, Google Play books и др.

google openR link megane e-tech electric

Има и още много други системи, които постепенно могат да се адаптират към вашите навици и предпочитания, за да улеснят ежедневието ви и да оптимизират максимално вашето време.

Новата платформа на Renault CMF-EV, която се интегрира за първи път в Megane E-Tech Electric е снабдена със свръхтънка 60 kWh батерия и електрически двигател с мощност 160 kW. Благодарение на опита в научно-развойната дейност на Renault, неговият пробег е до 450 км (WLTP). С него може да спестите до 3200 лв. от гориво на година в сравнение с автомобил с двигател с вътрешно горене от еквивалентна категория.

renault megane electric

Хубава новина е, че след пауза от 3 години, Автомобилен салон София 2022 се завръща и стартира на 3-ти юни (този петък). Изложението ще продължи чак до 11-ти юни и тази година то е с акцент върху електромобилите и хибридите. Това е и причината Megane E-Tech Electric да бъде представен предпремиерно именно там!
Както знаете, нашите колеги-търговци също ще са там и ще ви посрещнат на щанда на Renault, така че ще може да ги попитате всичко, което ви е интересно за новия модел. Щандът тази година ще бъде виртуален със специално разработена за събитието дигитална платформа.

renault електрически автомобил

renault austral

Някои от премиерните модели на марката, с които ще ви запознаем на него са:

Renault Megane E-Tech 100% Electric
Renault Austral
И още няколко актуални модела на Renault

"Автосалон София 2022" ще се проведе от 3 до 12 юни в "Интер експо център" на бул. "Цариградско шосе".

Работно време:
4-5.06.2022 г. и 11-12.06.2022 г. (двата уикенда) - от 10:00 до 19:30 ч.
6.06.2022 г. до 10.06.2022 г. (делничните дни) - от 10:30 до 19:30 ч.

Билети може да закупите оттук. 

Ще ви очакваме!

Поздрави и до следващия блог пост,
Екипът на Ауто Франс 3000