Назад към списъка

#ИзживейПикникаСRenault – какво да приготвим за пикник сред природата?

Kак да се подготвите предварително, за да бъде почивката приятна и лека?

28.07.2022г.

Топлото време през лятото прави пикника на открито един от най-очарователните начини за разпускане. Ако сте избрали пикника да е сред природата – на прохладно и спокойно място извън града, още по-добре. В новата статия ще ви дадем някои насоки как да се подготвите предварително, за да бъде почивката приятна и лека без излишно напрежение.

пикник сред природата

Вземете със себе си неща от първа необходимост. Кошница за пикник, одеяло, постелка, сгъваема маса и столове, комплект прибори за пикник, торби за боклук.

RENAULT CLIO

Подгответе предварително храна - сандвичи за всички от компанията. Не взимайте шоколад, за да не се разтопи в големите жеги. Помислете за някакъв кекс, брауни, дори френски макарони ще ви свършат работа.

Съобразете се с времето – вземете шапка, слънчеви очила, ако е необходимо дъждобран или някакво яке с качулка, средства за защита от слънце, вятър и насекоми, лекарства и неща за грижа и хигиена.

renault clio

Проверете всичко по автомобила, с който ще пътувате. Знаете, че ние сме отговорни за нашата безопасност на пътя и е хубаво да вземем предварително мерки. Вижте валидността на документите на автомобила, проверите и напомпайте гумите, сменете всички филтри и направете профилактика на ходовата част, спирачки, климатика и фаровете, направете бърз преглед на гумените съединения и проверка на акумулатора. Вижте дали количеството антифриз е достатъчно, много е важно особено през лятото нивото на тази течност.

рено клио

клио

Това е! Планирайте дестинацията,вадете кошницата, изберете подходящото място, поканете приятели и се забавлявайте на един лежерен следобед навън сред природата.

Екипът на Ауто Франс 3000 ви предизвиква да се насладите на тези красиви offline моменти на открито, както направи чаровната Силвия в компанията на новото Clio, създавайки си нови специални истории за разказване.

слънчогледи лято

Поздрави и до следващия блог пост.

Photo credit: @silvia.k.stoyanova

Instagram creative:  silvia.k.stoyanova

Campaign: #ИзживейПикникаСRenault