Назад към списъка

Приключения на открито с новото Renault Arkana

26.10.2021г.

В първия ни блог пост главните герои са нашите приятели Стеляна - сертифициран йога преподавател и заклет експерт и Георги - фотограф и видеограф, обичащ ароматното кафе и хубавия хумор. Един ден те внезапно решиха да поемат на дълъг път с новото Renault Arkana, за да видят дали подхожда на начина им на живот и най-вече на приключенската му страна.

Грабнаха ключа от шоурума на @autofrance3000 и веднага се качиха за фиеста на хлад в планината и сън под звездите. Толкова им хареса, че мигновено решиха да заменят думите #vanlife с #arkanalife.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Renault Arkana е много специален и дълго чакан автомобил в Европа. Най-новото SUV-купе в средния клас с рекордното пространство в салона – за всички, които са свикнали с този комфорт. Това пространство се забелязва дори на задния ред седалки, въпреки формата на купе. Моделът се предлага с хибридната E-TECH технология, със 140 к.с. и в две бензинови версии. Renault Arkana е с 4 основни акцента – иновативност в дизайна, качество на материалите, най-новите системи за сигурност и екологичност. ????

Повече за неговите възможности прочетете тук.

А ако внезапно ви се прийска да го тествате, може да заявите бързо и лесно тест-драйв през нашата онлайн платформа тук.

Поздрави и до следващия блог пост. :) 

Екипът на Ауто Франс 3000

Photo credit: www.georgikazakov.com
Creative: @santoshastel & @gkazakov
Model: @santoshastel