Назад към списъка

''Да шофираш е да живееш!''

Есенно приключение с Renault Clio

23.11.2021г.

Това каза Рали Росенова след последното си есенно бягство извън града с Renault Clio. 

renault clio градски автомобил

Тя избра да си взаимодейства с планината само на 20 км от центъра на София, а крайната й точка беше хотел Морени. Да, всички знаем за хотел Морени - построен на красивото било под Алеко. предлагайки една от най-красивите панорамни гледки от природен парк Витоша. 

разгледай комфортния интериор на renault clio

пътешествие в планината с renault clio

Какво ни сподели Рали за преживяването си с Renault Clio, вижте в следващите редове:

планинска гледка отвисоко

С какви впечатления остана от автомобила?

''Аз съм изключително динамичен шофьор. Обичам шофирайки да има енергия, пъргавина и забавление. Инертността не е за мен. И поради тази причина много добре си пасвам с колите с механична скоростна кутия и висок въртящ момент на двигателя, каквато беше и Клио-то. Ускорението, което ми предложи още на първа и втора беше страхотно, особено в спортен режим! Леле, разтапях се просто…''

тествай различни режими на шофиране с renault clio

С какво те изненада Renault Clio? 

''Най-приятната изненада е, че цялото това удоволствие идва от бензинов двигател на фабрична газ! Да, да, правилно ме разбрахте - колата е с фабрична газова уредба и не стига, че се движи наистина страхотно, но е и толкова екологична и икономична, че все още не мога да повярвам. В края на уикенда, когато дойде време за връщане, останах смаяна на бензиностанцията, когато разбрах колко малко е изразходила след цялото каране. Просто завладяваща кола! ''

 красива гледка от интериора на твоето renault clio

От тези кадри се убедихме, че планината е не само красива, но и някак пленяваща, защото пъстрите есенни багри ярко изпъкват и радват очите и сетивата. ????????Определено сме изненадани от удоволствието, което изпита Рали сред природата в компанията на Renault Clio. След това виртуално приключение се чувстваме презаредени и готови за нови вълнуващи емоции, които да влязат в живота ни въпреки мрачното време. ????

С-образен светлинен подпис, Full LED Pure Vision светлини на рено клио

⭐️ Ако и ти желаеш да усетиш възможностите на модела, можеш да заявиш бързо и лесно тест-драйв оттук или да дойдеш направо в шоурума на @autofrance3000 на ул. Резбарска 5 в София.

Поздрави и до следващия блог пост. :) 

Екипът на Ауто Франс 3000

Photo credit: @the.r.r.girl

Instagram creative: @the.r.r.girl